miercuri, 27 noiembrie 2013

Voluntarii lunilor august, septembrie și octombrie 2013

De mai bine de un an, Minte Forte a creat premiul „Voluntarul lunii” în semn de recunoștință pentru acei voluntari care au dovedit capacitate de muncă, tenacitate și entuziasm deosebit pentru îndeplinirea misiunii organizației. Iată mai jos mărturiile voluntarelor lunilor octombrie, septembrie și august, care creionează cel mai bine ce le-a adus atât de aproape de organizația noastră.

Mădălina Baroga, voluntara lunii octombrie 2013, asistent PR și comunicare și deosebit de activă în campania de strângere de voturi Idei în Țara lui Andrei


Mădălina la primul ei teambuilding în Minte Forte
„Odată cu mesajul de „Bun venit în Organizația Minte Forte” am primit și un e-mail în care eram anunțată din scurt de activitățile pe o săptămână, la care trebuia să-mi confirm participarea sau să motivez strașnic absența. Trebuie să recunosc că inițial m-a cam amețit graba aceasta; cu toate astea....activitățile au început cu un team-building bine pus la punct de Lecsa (HR-ița mintefortistă) unde am simțit deschiderea membrilor către o comunicare eficientă și acceptarea, pe care mi le-au oferit necondiționat încă de la prima întâlnire. După acest eveniment am devenit eu grăbită să-i revăd pe toți la adunarea generală care a urmat.

Organizația Minte Forte îmi oferă, fiind voluntar al ei, suport moral, sociologic și psihologic, prin căldura și buna relaționare care există între membri. Munca individuală sau în echipă este mereu răsplătită prin feedback obiectiv, iar oportunitățile de dezvoltare personală și profesională apar la fiecare eveniment organizat în cadrul mintefortist.”

Elena la vânătoare de comori Centrul Minții
Elena Pașca, voluntara lunii septembrie 2013, membră în echipa Centrului Minții și mereu prezentă la standurile și evenimentele de informare ale acestuia, precum și activă în cadrul Rubliklub Recreativ


Contribuția mea ca voluntar Minte Forte în cei 2 ani mi-a fost benefică și utilă ca experiență de învățare, dezvoltare personală și oportunitate de a dărui.

Am debutat ca PR-ist deoarece aveam mereu impresia că trebuie să îmbunătățesc acest domeniu și ca urmare l-am luat ca pe o provocare. Apoi m-am implicat în diverse activități, în special cele de interacțiune directă cu oamenii, mai ales copii. A urmat o perioadă mai puțin activă datorită interferențelor din alte domenii (carieră și școală), dar apoi am pornit mai hotărâtă ca oricand să mă implic cât mai mult. În prezent pot spune că sunt bucuroasă să aparțin acestei organizații care crește sub ochii voluntarilor devotați, împlinită că am reușit să mă implic tot mai mult și că munca îmi este apreciată și fericită că organizația îmi oferă sentimentul apartenenței, care constat că este foarte important. 

Paula Nuțaș, voluntara lunii august 2013, asistent de proiect Centrul Minții și responsabilă pentru un număr record de noi parteneriate internaționale ale organizației

Paula coordonând vânătoarea Centrul Minții de la sediu
„Reflectând asupra activității mele, aș putea spune că tot ce înseamnă “Paula, voluntară Minte Forte”, începând cu înscrierea în organizație și până la responsabilitățile pe care mi le-am asumat timp de mai bine de un an, s-a clădit pe bazele nevoii de a învăța și de a descoperi teritorii noi. Am încercat la fiecare pas să dublez investiția în scopul viziunii organizației cu investiția în propria-mi educație, alegându-mi acele sarcini și roluri care mă forțau să ies din zona mea de confort într-un fel sau altul. Pe lângă asta, ceea ce îmi place cel mai mult la organizație e faptul că se investește în voluntari foarte mult și în fiecare moment. Cred că datorită acestor două lucruri, ascensiunea mea în cadrul Minte Forte a fost mai rapidă decât mă așteptam inițial. Iar experiența pe care am trăit-o în ultimul an a fost atât de bogată încât mi-e greu  s-o rezum în doar câteva cuvinte. Dacă ar fi totuși să descriu pe scurt ce înseamnă Minte Forte pentru mine, aș spune că e locul în care “dacă vrei, poți”.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu