sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Operațiunea Treasure Hunt: La vânătoare de comori pentru Centrul Minții

Știre importantă!

Sâmbătă, 16 noiembrie 2013, în orașul nostru s-a desfășurat o importantă vânătoare de comori. Șase valoroși vânători au pornit spre aventură pe străzile Clujului: Iulia Romana Băgărean, Damian Gicoveanu, Andreia Iacob, Călin Indrecan, Iulia Man și Elena Pasca. 

Vitejii noștri vânători au deslușit indiciile de pe hartă, au descoperit probele de foc ascunse prin centrul Clujului și prin iscusință, tenacitate și imaginație au reușit să le rezolve cu succes. Cu toții s-au întors glorioși la sediu, unde au participat la ceremonia de premiere. 

Câștigătorii comorii Centrul Minții au fost Andreia Iacob și Călin Indrecan, care pe lângă premiile pentru participare au primit și două bilete pentru câte două persoane la un film ales de ei la Cinema Florin Piersic. 

Cea mai valoroasă comoară însă a fost contribuția pe care cei șase vânători au adus-o Centrului Mintii. Datorită implicării, tenacității și creativității lor, am reușit nu doar o promovare de succes a Centrului Minții, ci și crearea unui cufăr cu materiale și idei prețioase.
 
Întreaga echipă Centrul Minții le transmite un 
MARE MULȚUMESC  
celor șase vanători. Fie ca munca lor să ne servească drept exemplu și la următoarea mare vânătoare să vedem și mai mulți viteji.

Restul imaginilor din timpul vânătorii sunt pe drum și vor fi postate pe pagina noastră de Facebook, aici. Mai multe informații despre proiectul Centrul Minții pot fi găsite aici.

Material realizat de Alexandra Popeanu, coordonator Centrul Minții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu