joi, 21 noiembrie 2013

Atelier de dezvoltare personală: „Relația de cuplu - un dans în doi”

Organizația Minte Forte vă invită la un nou eveniment de dezvoltare personală:
„Relația de cuplu – un dans în doi”
Atelierul va avea loc pe data de 28 noiembrie 2013 între orele 18:00-21:00 la sediul organizației Minte Forte (Str. Rene Descartes, Nr. 6, Et. 1, Cluj-Napoca) și va fi susținut de psihologul Alexandra Georgescu. 

Înscrierile la atelier se fac printr-un email la adresa dezvoltare.personala@minteforte.ro până în data de 27 noiembrie 2013. Se va percepe o taxă de participare de 10 lei/persoană.

Temele propuse pentru discuție în cadrul acestui atelier sunt:

1.     Caracteristicile dragostei
2.     Mituri despre dragoste
3.     Evaluarea relației de cuplu
4.     Dezvoltarea gândirii sănătoase în relația de cuplu
„Relația de cuplu – un dans în doi” este un atelier practic unde se va pune accentul pe exercițiile de reflecție, pe discuțiile libere și pe implicarea activă a participanților. Aplicațiile propuse în cadrul acestui atelier vorevidenția gradul de comunicare în cuplu, predictorii unei relații de lungă durată.
Despre trainer
Alexandra Georgescu  este licențiată și masterandă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai, cu specializare în consiliere psihologică. Totodată, Alexandra este și coordonatorul departamentul de resurse umane din cadrul organizației Minte Forte. Acest training este dovada faptului că pasiunea ei o reprezintă oamenii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu