marți, 11 februarie 2014

Single nu înseamnă singur - Eveniment Centrul Minții


Sâmbătă, 15 februarie 2014, Cinema Mărăști: 17:00-20:00


Indiferent de ceea ce ai – realizări impresionante, o „escortă” întreagă de rude și prieteni de-o viață, altruism și dedicare pentru cei din jur -  nimic nu te îți aduce mântuirea sufletului ca un partener. Să fii single înseamnă să nu ai viață!” Normele sociale

Omul este compus din foarte multe piese de puzzle și existența sau absența unei relații cu un partener nu îl definește. Modul în care societatea ne influențează percepția asupra propriei persoane, conform etichetelor statutului marital (căsătorit, divorțat, în concubinaj, etc) creează o presiune care ne face să acționăm prestabilit în viață și să renunțăm la multe lucruri care ne aduc fericirea.
Noi considerăm că omul se definește prin sine însuși și prin relațiile interpersonale în general și nu datorită statutului său marital. De aceea, Organizația Minte Forte vă invită sâmbătă, 15 februarie 2014, între orele 17:00-20:00, la Cinema Mărăști (Str. Aurel Vlaicu nr 3, în spatele stației Arte plastice) la proiecția filmului 500 Days of Summer, urmată de o dezbatere pe subiectul: Single nu înseamnă singur moderată de Alexandra Georgescu.
Discuția va urmări următoarele puncte: 
  • diferența dintre termenii single și „singur”;
  • care sunt implicațiile lui „a fi într-o relație”;
  • cum ne influențează societatea în alegerea unui statut dintre single și „într-o relație”;
  • de ce alegerea trebuie făcută personal, indiferent de presiunea societății.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Centrul Minții.
Intrarea este liberă!

Despre moderator:
Alexandra Georgescu a terminat Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației și Masterul în Consiliere Psihologică. Spune despre ea că a fost dintotdeauna o fire analitică, analiza plecând în primul rând de la oamenii din jurul ei. În prezent, este membră a organizației Organizația Minte Forte, unde coordonează un proiect de dezvoltare personală.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu