marți, 25 februarie 2014

Atelier de dezvoltare personală „Managementul timpului”, 27 februarie 2014

Asociația Minte Forte vă invită la un nou eveniment de dezvoltare personală:

Atelierul „Managementul timpului”


Deși impresia generală este că într-o lume în continuă mișcare beneficiem de mai puțin timp, adevărul este că avem la dispoziție aceeași cantitate de timp de care au beneficiat și mari deschizători de drumuri precum Michelangelo, Leonardo Da Vinci, Thomas Jefferson, Maica Theresa sau Steve Jobs.

Pentru că timpul este o resursă foarte importantă în orice activitate pe care o întreprindem și în orice domeniu al vieții noastre, ne propunem ca la acest atelier să învățăm cum să facem din timp un aliat, și nu un inamic. Acest lucru se poate întâmpla numai dacă vom ști cum să îl gestionăm într-un mod cât mai eficient.

Astfel, obiectivele propuse pentru atelier sunt:
  • Conştientizarea importanţei timpului în activităţile zilnice.
  • Gestionarea timpului într-un mod eficient pentru a reduce stresul și pentru a oferi echilibru asupra valorilor personale.
  • Identificarea scopurilor, obiectivelor şi sarcinilor necesare pentru o bună organizare.
  • Organizarea programului astfel încât să realizăm sarcinile propuse.
  • Identificarea şi combaterea hoţilor de timp.
Despre atelier

Atelierul va avea loc pe data de 27 februarie 2014, ora 18:00-21:00, la Centrul Gandhi (Str. Gutinului, Nr. 11, Et. 1, Cluj-Napoca) și va fi susținut de psiholog Elena Pașca și psiholog Alexandra Georgescu. Înscrierile la atelier se fac până în data de 26 februarie 2014 printr-un e-mail la adresa: dezvoltare.personala@minteforte.ro. Se va percepe o taxă de participare de 10 lei/persoană.

Despre traineri

Elena Pașca este psiholog atestat în consiliere psihologică, cu experință relevantă în lucrul cu grupurile, iar prin acest atelier își arată pasiunea pentru tehnicile de gestionare a timpului a căror manipulare eficientă reprezintă o ușă deschisă către psihologia succesului.

Alexandra Georgescu este psiholog atestat cu specializarea în consiliere psihologică și, în același timp, este și coordonatorul proiectului de ateliere de dezvoltare personală din cadrul organizației Minte Forte. Fără dar și poate, pasiunea Alexandrei o reprezintă oamenii, iar prin atelierul „Managementul timpului” pasiunea ei este descoperirea modalităților diverse prin care ne putem gestiona eficient timpul pentru o sporire a performanței.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu