vineri, 24 ianuarie 2014

Eveniment Centrul Minții - Prezentare: Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

„Oricine poate deveni furios – e simplu. Dar să te înfurii pe cine trebuie, cât trebuie, când trebuie, pentru ceea ce trebuie și cum trebuie – nu este deloc ușor”. (Aristotel)
 Inteligența emoțională este importantă pentru modul în care trăim ceea ce ni se întâmplă zilnic. Ea ne influențează gradul de autocunoaștere și autoapreciere, dar și relațiile interpersonale și implicit adaptabilitatea socială.
Participând la prezentarea organizată de Asociația Minte Forte, ca parte a proiectului Centrul Minții, puteți afla:
·       cum să identificați emoțiile proprii și ale celorlalți;
·      deosebirea dintre emoțiile negative și emoțiile dăunătoare;
·      relația dintre gânduri și emoții;
·    cum se poate realiza adaptarea cu succes la orice situație emoțională.
Prezentarea va avea loc pe data de 29 ianuarie 2014, de la ora 17:00, la ceainăria Sakura (strada Moților, nr. 48), este un eveniment de informare în cadrul proiectului Centrul Minții și va fi susținută de Dr. Oana Ghimbuluț
Intrarea este liberă!

Ceainăria Sakura este un loc cu specific japonez care oferă clienților o ambianță primitoare. La ceainăria Sakura se organizează pentru studenți diverse activități culturale: proiecții de filme japoneze, atelier de origami, club de șah japonez, cenaclu de haiku și cerc de lectură. Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați pagina de facebook a ceainăriei - https://www.facebook.com/ceainaria.sakura.

Dr. Oana Ghimbuluț susține activități didactice în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj. Oana este trainer și formator în programe pentru educația adulților.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu