joi, 23 ianuarie 2014

Atelier de dezvoltare personală „Creativitatea din noi”

Asociația Minte Forte vă invită la un nou eveniment de dezvoltare personală:


Atelierul
„Creativitatea din noi”

Dacă ai suna la un număr de telefon aleator și ai spune: „Sănătate!”, care ar fi șansele ca persoana care răspunde tocmai să fi strănutat? Matematic vorbind, probabil 1 la 600,000, dar cum britanicii n-au făcut încă un studiu pentru asta, rămâne doar să ne provocăm creativitatea.

Asta vom face și la „Atelierul de Creativitate”!

Ne vom provoca mintea și corpul, vom face teatru de improvizație și muzică de improvizație. Vom genera idei, vom folosi spațiul și vom crea povești.

Este recomandat să veniți cu îmbrăcăminte lejeră și cu inima deschisă.

Despre atelier:

Atelierul va avea loc pe data de 30 ianuarie 2014, ora 18:00-21:00, la Centrul Gandhi (Str. Gutinului nr. 11, etajul 1, Cluj-Napoca) și va fi susținut de trainer Maria Cărbunaru.  Înscrierile la atelier se fac până în data de 29 ianuarie 2014 printr-un e-mail la adresa: dezvoltare.personala@minteforte.ro. Se va percepe o taxă de participare de 10 lei/persoană.

Despre trainer:

Maria Cărbunaru ne spune: „Când aveam 4 ani și 90 de centimetri, tata mă ridica pe masă să spun poezia pentru musafiri. Când m-am plictisit de asta, am început să inventez tot felul de lucruri, improvizam adică... Și asta m-a crescut mare! De 5 ani lucrez cu tinerii în programe de educație și dezvoltare. Pe lângă alte filosofii educaționale,  aplic strategia care m-a crescut mare: creez un cadru în care tinerii să fie provocați și să găsească soluții creative!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu