luni, 18 martie 2013

Participăm la evenimentul de lansare a serviciilor Asociației “Există viață după doliu!” la Cluj

Pe 19 martie 2013, Minte Forte participă la evenimentul de lansare a serviciilor Asociației “Există viață după doliu!” la Cluj.

Anunțul complet:

"Invitație: pe 19 martie lansăm serviciile terapeutice din Cluj

Începând cu luna martie 2013 și clujenii pot beneficia de consiliere psihologică gratuită în perioadele cele mai grele ale vieții, pentru că Asociația “Există viață după doliu!” are de acum filială și în Cluj!

club lectura

Toți cei interesați de tema “Sănătatea familei în perioada de doliu” sunt invitați să ia parte la întâlnirea publică găzduită de Biblioteca Județeană “Octavian Gogamarți 19 martie 2013, între orele 17.00- 19.00, la sediul din Calea Dorobanților, nr. 104.

Participarea este gratuită şi numărul de locuri este limitat. Detalii și înscrieri la: contact@existaviatadupadoliu.ro sau 0742.30.10.40 sau completand acest FORMULAR DE INSCRIERE

Întâlnirea va cuprinde informații utile despre:

a. Familia în perioada de doliu. Ce alternative terapeutice există în Cluj Napoca și cum puteți beneficia gratuit de ele- Iulia Savos, psihoterapeut

Invitat special: Organizația Minte Forte - vom afla mai multe despre proiectele ce privesc gestionarea cât mai eficientă a stresului și a evenimentelor de viață negative.

b. Beneficiile terapiei prin lectură. Simona Pintea (voluntar) va citi poveşti terapeutice menite să faciliteze găsirea de noi semnificaţii pentru pierdere.

Sunteţi aşteptaţi cu drag şi cu surprize plăcute!"

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu