marți, 12 martie 2013

Am lansat Centrul Minții!



Pe 11 martie 2013, am lansat cel mai nou proiect al nostru, „Centrul Minții – consiliere psihologică şi informare în sănătate mintală”. Centrul Minții oferă două tipuri de servicii:

  • consiliere psihologică accesibilă grupurilor dezavantajate socio-economic din Cluj-Napoca şi
  • educaţie gratuită în prevenirea şi tratamentul problemelor de sănătate mintală publicului larg.
O echipă formată din cinci membri Minte Forte și zece psihologi vor lucra împreună pentru a ameliora capacitatea clujenilor de a face față problemelor de sănătate mintală și a le creşte gradul de informare cu privire la acestea. Proiectul se va desfăşura pe o perioadă iniţială de un an între martie 2013 – februarie 2014, cu obiectivul pe termen lung de a-şi permanentiza activitatea. Atât serviciile de consiliere, cât și cele de informare vor fi oferite la sediul Minte Forte de pe strada Rene Descartes, nr. 6, etaj I.

Lansarea coincide cu startul Săptămânii de Conștientizare a Creierului (11-17 martie), o campanie globală pentru creșterea gradului de informare cu privire la progresele realizate în cercetarea creierului.

Detalii despre proiect

În sfera serviciilor de consiliere psihologică vor intra evaluarea, propunerea și implementarea unui plan de intervenție, precum și monitorizarea progresului beneficiarilor. Se va oferi atât consiliere individuală, cât și de grup. Ședintele de consiliere vor fi oferite în schimbul unei contribuții de 10RON/ședință. Programările pentru consiliere se vor face individual prin telefon la numărul 0743 568 525 sau prin email la adresa consiliere@minteforte.ro.

Informarea pe teme de sănătate mintală se va realiza prin materiale informative în format fizic sau electronic, prin îndrumarea publicului inspre serviciile de sănătate mintală potrivite nevoilor lor, dar și prin evenimente publice precum seminarii, proiecții de film, prezentări etc. Ședintele de informare vor fi gratuite. Mai multe detalii despre oportunitățile de informare pe teme de sănătate mintală oferite de Centrul Minții se pot obține la numărul 0743 568 525 sau prin email la adresa informare@minteforte.ro

Mai multe detalii vor fi postate pe site-ul nostru http://minteforte.ro. 

Poze de la conferința de presă cu ocazia lansării Centrului Minții:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu