joi, 21 martie 2013

Organizează-te, investești timp ca să câștigi timp!

Minte Forte vă invită la

Atelierul de dezvoltare personală ,,Organizează-te, investești timp ca să câștigi timp’’ organizat de Minte Forte în colaborare cu Iulia Săvuțiu, trainer. Întâlnirea va avea loc joi, 28 martie, începând cu ora 18.00, la Turnul Croitorilor. Înscrierile se fac pe adresa de mail dezvoltare.personala@minteforte.ro până în data de 27 martie. 

Iulia Săvuțiu – trainer, specialist resurse umane cu peste 6 ani experiență în domeniu, psiholog prin formare, antreprenor în dezvoltare și, mai ales mamă și soție împlinită în viața de familie.
Iulia se ghidează după principiul “ În viață, totul e să nu-ți pară rău de ce ai făcut!”, ceea ce o ajută să facă totul cu pasiune, în baza propriilor valori și cu responsabilitate, folosindu-se la maxim de eficiența creditului pe care il acordă viața în fiecare zi: cele 86.400 secunde în care să fie cea care vrea să fie. 
Sub moto-ul "Organized minds make successful people", Iulia ne va învăța că investind timp, putem câștiga timp, eficiență, echilibru și împlinire în viața noastră  prin abordarea temelor:
  • Organizarea - premisă a dezvoltării minții, echilibrului și eficienței
  • Modelul : valori → obiective → acțiune → rezultat → follow-up
  • Rețeta echilibrului în viața mea
  • O zi din viața mea: modele de time management

Vă așteptăm!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu