duminică, 27 aprilie 2014

Atelier de dezvoltare personală - Gestionarea furiei

Organizația Minte Forte vă invită la un nou eveniment de dezvoltare personală:

                                                 
Gestionarea furiei

”Furia este ca un cărbune aprins pe care îl ții strâns în pumn pentru a-l arunca către altcineva: TU ești acela care se va arde.”
Furia are un rol în viața noastră, însă uneori poate ajunge o emoție intensă, care ne controlează gândurile și comportamentele, ne distruge relațiile cu ceilalți, ne tulbură liniștea și ne amărăște zilele.

Atelierul „Managementul furiei” este evenimentul ce nu trebuie ratat de către cei care vor să învețe cum să își gestioneze această emoție, adresându-se persoanelor care doresc să:
- controleze emoția de furie pentru a nu o mai lăsa să le afecteze relațiile cu ceilalți și starea lor de bine de zi cu zi;
- înțeleagă de ce se înfurie;
- dobândească o perspectivă nouă asupra situațiilor neplăcute, frustrante care le înfurie în mediile lor de viață;
- învețe strategii de rezolvare eficientă a problemelor, pentru a evita să se înfurie;
- știe ce să facă cu furia, odată ce a apărut, pentru a nu o lăsa să preia controlul asupra lor (tehnici de control emoțional);
- înțeleagă cum să facă față furiei altora pentru a nu lăsa această emoție să le distrugă relațiile.

Atelierul va oferi instrumentele necesare pentru a controla cu succes furia, iar participanții vor avea parte de activități practice în care își vor identifica sursele generatoare de furie și vor lucra asupra problemelor proprii și, la final, vor deprinde tehnicile cele mai potrivite pentru ei în combaterea efectelor nocive ale furiei.

Despre atelier
Atelierul va avea loc pe data de 29 aprilie 2014, ora 18:00-21:00, la Casa de Cultură a Studenților (Etaj 3, Partea de Est, Piata Lucian Blaga, Nr. 1-3, Cluj-Napoca) și va fi susținut de psihologul Claudia Găgeanu. Înscrierile la atelier se fac până în data de 28 aprilie 2014 printr-un e-mail la adresa: dezvoltare.personala@minteforte.ro. Se va percepe o taxă de participare de 10 lei/persoană.

Despre trainer
Claudia Găgeanu este psiholog, urmând cursurile Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai, și membru Minte Forte, având o bogată experiență în lucrul cu oamenii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu