marți, 16 iulie 2013

Prelegere: Cum să fac față problemei de sănătate mintală a copilului meu?

Evenimentul va consta intr-o prelegere în urma căreia participanții vor afla mai multe despre cum să gestioneze dificultățile întâmpinate în creșterea unui copil cu probleme de sănătate mintală și relația cu acesta. După o scurtă abordare teoretică legată de problemele de sănătate mintală și de dezvoltare cu care se confruntă copilul, vor fi prezentate diferențele dintre modalitățile funcționale și cele disfuncționale de a gestiona situațiile dificile cu impact asupra persoanei și familiei. La finalul prelegerii participanții vor sti mai multe despre ce pot face ei pentru a se ajuta pe sine și pentru a-și ajuta copilul.

Andrada Cosma
este psiholog clinician și consilier psihologic cu formare în terapie cognitiv-comportamentală. Experiența si interesul ei în cercetare sunt puternic legate de dezvoltarea si tulburările copilului.

Vă rugăm să vă înscrieți la numărul de telefon 0743 568 525 sau prin mail la adresa informare@minteforte.ro.

*Eveniment organizat in cadrul proiectului Centrul Minții, un proiect prin care oferim servicii de consiliere psihologică si informare pe teme de sănătate mintală. La Centrul Minții este binevenită orice persoană care se confruntă cu probleme de sănătate mintală sau care este interesată să afle mai multe despre cum poate să își mențină sau să își dezvolte sănătatea mintală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu