luni, 24 iunie 2013

Centrul Minții vă invită la evenimentul informativ "Obiceiuri care mențin sănătatea mintală: 5 sfaturi practice" joi, 27 iunie

Asociația Minte Forte prin proiectul Centrul Minții vă invită la un eveniment de informare în domeniul sănătății mintale de neratat:


Obiceiuri care mențin sănătatea mintală: 5 sfaturi practice


Joi, 27 iunie 2013, ora 18:00
Facultatea de Psihologie și Știinţe ale Educaţiei, sala Todoran
Str. Sindicatelor nr. 7, parter

Prelegere susținută de psiholog drd. Liviu Crișan


Intrarea la eveniment este liberă.

Prelegerea va face referire la cercetări din psihologia pozitivă care au identificat 5 obiceiuri ce mențin sănătatea mintală. Acestea pun accentul pe reducerea dispoziției depresive și a simptomelor de anxietate, dar și pe cultivarea emoțiilor pozitive în viața cotidiană. Participanții vor învăța ce pot face practic pentru a-și menține sănătatea mintală.

Liviu Crișan este psiholog clinician, psihoterapeut și doctorand la Școala Doctorală de Psihologie Cognitivă Aplicată din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației a Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. Principalul său domeniu de interes în cercetare sunt neuroștiințele. Din 2007, el este membru al laboratorului de cercetare Cognitive Neuroscience Laboratory din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Aceasta este prima sa colaborare cu Asociația Minte Forte.
Pentru mai multe detalii despre acest eveniment, despre Centrul Minții sau despre Asociația Minte Forte, contactați-ne la adresa informare@minteforte.ro sau la numărul de telefon 0743 568 525.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu