vineri, 21 noiembrie 2014

Atelier „Creativitatea copiilor”

Minte Forte are plăcerea de a vă invita din nou la dezvoltare personală!
 
ÎNSCRIERI: dezvoltare.personala@minteforte.ro 
TAXĂ DE PARTICIPARE: 10 RON 
LOCAȚIE: Diverta Hubertus, B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 22  
DATĂ: sâmbătă, 29 noiembrie 2014  
ORĂ: 11:00 - 14:00
TRAINER: psiholog Paula Nuțaș  

Despre atelier

Ce înseamnă să fii creativ? Pot copiii să fie creativi? Pablo Picasso spunea că “Fiecare copil e un artist. Problema e cum să rămână un artist odată ce crește.”

Asta vom încerca să aflăm împreună în cadrul atelierului “Creează o viață creativă”. Acesta e destinat părinților, educatorilor și profesorilor care își doresc să afle: ce înseamnă comportament creativ și cum îl pot recunoaște
  • la ce folosește creativitatea
  • care sunt caracteristicile pe care ar trebui să le dezvolte la un copil creativ
  • cum să le ofere copiilor spațiul fizic, emoțional și intelectual necesar și instrumentele potrivite pentru a-și dezvolta spiritul creativ
  • care sunt piedicile care stau în calea creativității
Prin intermediul unor activități practice vom încerca să identificăm soluții pentru a-i sprijini pe copii în eforturile lor creative și a-i ajuta să-și dezvolte anumite caracteristici care să le susțină aceste eforturi.
 
Despre Paula Nuțaș „Am absolvit psihologia la facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, din cadrul Universității Babeș Bolyai, cu o lucrare de cercetare pe tema creativității și a fricilor imaginare ale preșcolarilor. Lucrarea am aplicat-o în cadrul Laboratorului de Psihologia Dezvoltării, unde desfășor activitate de cercetare și în prezent și unde am avut oportunitatea de a lucra mai mult și mai îndeaproape cu copiii. Lucrul cu copiii l-am continuat apoi și în cadrul Minte Forte, unde sunt membru voluntar. În prezent, în zona psihologiei, mă pasionează tematica imaginației și a creativității și modul în care acestea intervin în diferite momente din viața unei persoane.”

Pagina Facebook a evenimentului poate fi găsită AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu