luni, 21 iulie 2014

Fii cel mai bun prieten al tău – Acceptarea necondiționată de sine


Asociația Minte Forte
vă invită la un nou Atelier de dezvoltare personală

            Tu te accepți pe tine însuți/însăți?

            Trecem prin viață folosindu-ne de o scală de valori pentru a ne aprecia pe noi înșine și pe alții. Stima de sine reprezintă măsura în care ne considerăm valoroși pe această scală. Însă această estimare este foarte subiectivă. Dacă noi ne evaluăm mai negativ, alte persoane pot să ne facă o evaluare mai pozitivă, de exemplu.
            Împreună cu psihologul Mihaela Dancea te invităm să te oprești o clipă din a încerca să te transformi în persoana care vrei să devii și să afli cine ești acum, la atelierul de dezvoltare personală „Acceptarea necondiționată de sine”.
            La atelier vom învăța ce este acceptarea necondiționată a propriei persoane, vom afla de ce ne autoevaluăm așa cum o facem și cum să procedăm pentru a ne accepta mai ușor cu bune și cu rele.
            Acceptarea unei situații așa cum este reprezintă primul pas înspre dobândirea controlului asupra ei. Așa că, atâta timp cât nu putem să ne uităm în oglindă și să acceptăm ceea ce vedem, suntem incapabili să facem schimbări notabile în comportamentul nostru. Acceptarea necondiționată nu înseamnă să cădem pradă delăsării, ci mai degrabă acceptarea lucrurilor așa cum sunt, luând în considerare ce putem îmbunătăți.

          
            Despre aceste lucruri și multe altele vom discuta vineri, 25 iunie 2014, de la ora 18:00 la Casa Potpourri (str. Emil Racoviță, nr.20)

            Înscrierile se fac până la data de 24 iulie la adresa dezvoltare.personala@minteforte.ro. Taxa de participare  - 10 lei/persoana
          
            Despre psiholog
            Mihaela Dancea este psiholog clinician și psihoterapeut în psihoterapii cognitive și comportamentale.
            „Îmi place să mă ghidez după deviza «Trebuie să îndrăznesc, fie că izbutesc fie că nu» (Euripides). În practica mea pun accentul pe profesionalism și pe oferirea unor servicii de calitate,   într-un mediu prietenesc și relaxat.”


           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu