joi, 17 octombrie 2013

Atelier aplicativ de vorbire în public, 27 octombrie 2013



Organizația Minte Forte vă invită la un nou eveniment de dezvoltare personală:

Atelier aplicativ de vorbire in public

Atelierul va avea loc pe data de 27 octombrie 2013 între orele 11:00-18:00 la Turnul Croitorilor (str. Baba Novac, Cluj-Napoca) şi va fi susţinut de trainerul Ilinca Toderean.


Înscrierile la atelier se fac printr-un email la adresa dezvoltare.personala@minteforte.ro până în data de 23 octombrie 2013. Se va percepe o taxă de participare de 50 lei/persoană.

Ce veţi învăţa la acest atelier?

1. Comunicare eficientă: transmiterea și receptarea informației
2. Elementele unui discurs reușit
3. Prezentarea
4. Erori frecvente ale vorbitorilor în public
5. Aplicații (în funcție de cererea participanților): prezentarea unei lucrări de licență, vânzarea, povestirea unei întâmplări, strângere de fonduri, etc.

Despre trainer
:
Ilinca Toderean: „Am început cu dezbaterile academice în 2001, pentru a continua cu organizarea de workshopuri și traininguri din 2007, pe tematici precum: logică și argumentare, debate, public speaking, tehnica prezentărilor. După experiența de coordonator al proiectului Speakers’ Arena Cluj, mi-am dat seama care sunt greșelile pe care vorbitorii le fac cel mai des, dar și care este cea mai bună modalitate de a învăța să fii un speaker mai bun, lucruri pe care abia aștept să vi le împărtășesc.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu