miercuri, 5 decembrie 2012

Ziua internationala a voluntarului, 5 decembrie 2012

În anul 1985 Organizaţia Naţiunilor Unite a declarat ziua de 5 decembrie “Ziua Internaţională a Voluntarilor”, sarbătorită de atunci în întreaga lume. Această zi este un simbol al recunoştinţei şi aprecierii pentru voluntarii din toată lumea. În România, ziua de 5 decembrie este sărbătorită ca atare începând cu anul 2000. 

Cu această ocazie, Asociaţia Minte Forte a organizat un stand în incinta Iulius Mall care a avut ca scop atât conştientizarea şi responsabilizarea populaţiei clujene cu privire la importanţa voluntariatului în domeniul sănătaţii mintale, cât şi strângerea de fonduri pentru organizație. 

Activitatea a constat în împărţirea de pliante informative cu referire la furie şi agresivitate, atacul de panică, gelozie și a pliantului cu privire la proiectul “Connecting the Visions”. De asemenea, s-au strâns și formulare 2% de la susținători generoși. Pe langă acestea, a fost desfaşurată o campanie de promovare a Minte Forte, a activităţii desfăşurate până în prezent şi a viitoarelor proiecte.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu